Deel dit artikel:

Zadels met zitgarantie

60 dagen lang een Fabric zadel testen met omruilmogelijkheid

Fabric is een van de merken van Dorel Industries, dat consumenten vooral zullen kennen van de fietsmerken Cannondale en GT. Wie vanaf nu een Fabric zadel koopt, mag rekenen op een garantieperiode van 60 dagen waarin hij/zij indien niet tevreden het zadel kan omruilen voor een ander model van Fabric.  

“Zadelcomfort is zeer persoonlijk en er is geen enkel pasvormsysteem dat het zelf uitproberen van een zadel kan vervangen. We weten dat onze zadels superieur comfortabel zijn, maar we raden fietsers altijd aan om onze producten te proberen voordat ze het kopen. Onze Europese klanten krijgen nu 60 dagen de tijd om het vertrouwen te krijgen dat ze voor het beste product hebben gekozen,” zegt Nick Larsen, General Manager van Fabric. 

Om er zeker van te zijn dat consumenten het perfect passende zadel vinden, worden ze in de gelegenheid gesteld een willekeurig zadel uit de Fabric-collectie te kopen en er zoveel mogelijk op te rijden om de prestatiekenmerken volledig uit te testen. Als de consument niet volledig tevreden is met het comfort en de zitpositie van het zadel kunnen ze het product, binnen 60 dagen, terugbrengen naar de winkel waar het gekocht is. Na het tonen van het aankoopbewijs kan het product worden omgeruild voor een willekeurig ander nieuw zadel uit de Fabric-collectie. Als het vervangende zadel duurder is, dan zal de consument het verschil moeten bijbetalen. Als het vervangende Fabric-zadel lager geprijsd is, dan zal de dealer het verschil aan de consument terugbetalen.

OVER FABRIC
Fabric is een topmerk van de Cycling Sports Group, onderdeel van Dorel Industries (TSX: DII.B, DII.A). Het Dorel Sports segment omvat diverse krachtige fietsmerken, waaronder Cannondale, GT, Schwinn, Charge en SUGOI. Dorel Industries Inc. heeft een jaarlijkse omzet van 2,7 miljard US- dollar, biedt werkgelegenheid aan ongeveer 10.800 mensen en heeft vestigingen in 25 landen over de hele wereld. Fabric staat bekend als een fabrikant die verder kijkt dan alleen de fietsindustrie. Ze kiezen een onconventionele benadering voor de ontwikkeling van producten. Het merk past de nieuwste technieken en productietechnologieën toe bij het construeren van producten en op een totaal andere manier dan tot nu toe door anderen is gedaan. Voor meer informatie kunt u terecht op Fabric.cc.

 

 

 

 

Gerelateerde artikels