Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WorldTour-teams kiezen voor Feedback Sports Sprint werkstandaard

De Feedback Sports Sprint werkstandaard is geliefd bij professionele wielerploegen. De mecaniciens van Trek-Segafredo en Lotto-Soudal werken er dagelijks mee, maar ook de fiets van de succesvolle Colombiaanse tourrenner Fernando Gaviria wordt in deze periode dagelijks klaargemaakt door de mecaniciens van Quick-Step Floors Cycling Team.

De Feedback Sports Sprint werkstandaard is een uitstekend hulpmiddel om je fiets eenvoudig klaar te maken voor de volgende fietstrip. Wanneer je het voorwiel hebt losgemaakt, plaats je de fiets in een handomdraai op de standaard. Op die manier kan je overal makkelijk bij.

Foto: bij Lotto-Soudal nemen ze de fiets onder handen op de Feedback Sports Sprint werkstandaard.

Bovendien heeft de Feedback Sports Sprint een stabiele driepoot als basis, waardoor de stabiliteit verbluffend is. Daarnaast is het mogelijk om de Feedback Sports Sprint 360 graden te roteren en de hoogte naar wens in te stellen. Een gebruiksvriendelijkere montagestandaard ga je dus niet vinden.

Wie graag wisselt tussen fietsen met of zonder schijfremmen, zal helemaal goed tot zijn recht komen met de Feedback Sports Sprint. De bevestigingsbeugel is immers compatibel met bijna alle voorvorken en achterassen. Je kunt dus gegarandeerd aan de slag, ongeacht de fiets.

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je de Feedback Sports Sprint werkstandaard ook eenvoudig overal mee naartoe nemen. Het is snel en makkelijk inklapbaar, waardoor je de werkstandaard zonder enige moeite kan meenemen als bagage. De Feedback Sport Sprints is dus niet alleen een uitkomst voor thuis, maar ook onderweg!

Foto: ook Trek-Segafredo maakt gretig gebruik van de Feedback Sports Sprint werkstandaard.

Alle interessante weetjes op een rijtje

• Feedback Sports Sprint montagestandaard is compatibel met de volgende voorvorken: 9mm x 100mm, 15mm x 100mm steekas, 9mm x 130mm en 135mm, 12mm x 142mm achteras MTB/CX/Road dropouts, 12mm x 100mm road/CX disc en 15mm x 110mm-12mm x 148 mm boost adapters
• Professionele wielerploegen als Trek-Segafredo, Lotto-Soudal en Quick-Step Floors Cycling Team maken gebruik van de Feedback Sports Sprint
• Makkelijk opvouwbaar voor transport
• Hoogte is instelbaar naar wens
• Stabiele driepoot
• Maximale belasting: 38 kg