Deel dit artikel:

Workshop: haal alles uit je Wahoo

Eigenaar van een Wahoo of interesse in een exemplaar althans? Weet dan dat in de 300 euro voor een Elemnt Bolt of de 350 euro voor een Wahoo Elemnt Roam meer zit verpakt dan enkel een apparaat dat je op de juiste weg houdt. Veel meer.

Om die geheimen die in een Wahoo schuilgaan te onthullen, wordt op zondag 27 maart een workshop georganiseerd in het Centrum Ronde van Vlaanderen waar je met Wahoo leert werken van A tot Z.

In de workshop wordt dieper ingegaan op de vele functionaliteiten van de Wahoo Element Bolt en de Wahoo Roam. Beginnen bij het begin, met het uitstippelen van een route over Strava live segments. Nadien worden grotere geheimen onthuld. Waar zit de noodtoets? Hoe kan je het uiterste uit je trainingen halen met de QuickLook-LED lampjes, die je vertellen of je je boven of onder een bepaald wattage of hartslag bevindt?

Dat en nog veel meer komt aan bod in een anderhalf uur durende workshop met voldoende ruimte voor vragen. Wie daarna graag de theorie in praktijk omzet, wordt uitgenodigd voor een ritje van 30 of 60 kilometer doorheen de Vlaamse Ardennen.

En ook wie geen Wahoo heeft of er zelfs nog nooit een heeft gehad, is welkom. Met de workshop kom je alvast te weten wat je koopt, mocht je je er eentje willen aanschaffen, en in het ritje achteraf worden toestellen ter beschikking gesteld om te testen.

Na het gezamenlijk ritje kan geluncht worden in het Peloton café, waar je het volgen van Gent-Wevelgem in een gezellig kader er gratis bijkrijgt.

Inschrijven is gratis en kan hier.