Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Winterondergoed van Odlo

Warm en comfortabel tijdens de winter.

Het betrouwbare, naadloze Evolution ondergoed van Odlo is voor deze winter grondig vernieuwd. Het technische design dat een moderne look en nog betere functionaliteit biedt, bleef behouden, maar de modellen voor vrouwen en mannen verschillen nu duidelijk van elkaar en komen nog beter tegemoet aan de individuele behoeften.

Zo hebben de vrouwenmodellen bijvoorbeeld grotere warmtezones dan de mannenmodellen. Dankzij een innovatieve weeftechnologie, waarmee het voor het eerst mogelijk is een band in te voegen die op de rugzijde hoger is dan aan de voorzijde, is de pasvorm van de Evolution Warm Pants geoptimaliseerd. En het vernieuwende tailleontwerp zorgt ervoor dat de pasvorm ook tijdens het bewegen optimaal is.

De Evolution Warm-lijn kan daarnaast ook bogen op een permanente antibacteriële werking, die in de vezels zelf is verwerkt. De volledige collectie biedt een voortreffelijk draagcomfort en uitstekende bewegingsvrijheid, het materiaal houdt je aangenaam droog en warm en garandeert de best mogelijke regulering van de lichaamstemperatuur.

Het Blackcomb Evolution Warm ondergoed dat vorige winter werd gelanceerd, was een enorm succes. Dit ondergoed bestaat uit ongeveer 38 % gerecycled polyester en is dit jaar in nieuwe, frisse kleuren verkrijgbaar, zowel voor vrouwen als voor mannen. De lijn bevat nu ook een ¾-Pants, die je perfect met lange skikousen kunt combineren zonder dat je last krijgt van druksporen.

Het Blackcomb Evolution Warm shirt met lange mouwen is er in de maten S-XXL en kost 99,95 euro. De bijbehorende broek kost 69,95 euro en de vrouwenmodellen van shirt en broek (in de maten XS-XL) moeten elk 79,95 euro opbrengen. Bestellen kan via www.odlo.com maar je kunt ook in de winkel terecht.

 

Gerelateerde artikels