Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Winteritems van Pedal Ed

Ingetogen maar stijlvol onderweg met beschermende kleding van Japans design.

Houd je er niet van om als een kerstboom over de wegen te fietsen, maar ga je liever voor een ingetogen maar wel smaakvolle outfit, dan ben je bij Pedal Ed aan het goede adres. Ook voor tal van functionele én mooie winterkledingstukken.

Het Merino Long Sleeve ondershirt (70 euro) is het startpunt van een warme uitrusting: eerst moet je romp lekker warm ingepakt zijn. Met een isolerend wollen shirt gaat dat natuurlijk prima. De snit is op sportieve maat en omdat wol geen vocht opneemt, is de temperatuurregulatie van het shirt uitstekend.

Ook de Thermo Winter Gloves (65 euro) geven veel comfort. Warm beschermd zijn op koude winterdagen met zachte materialen. De technische stof geeft enerzijds goede ademendheid aan de palmzijde, terwijl op de rugzijde winddichte panelen zitten. Elastische inzetstukken zorgen voor beweeglijkheid en een natuurlijk aanvoelen, en de lange manchetten sluiten hoog over de polsen aan zodat ook van die kant de koude geen kans krijgt.

De Thermo Overshoes (65 euro) laten al meer zien op welk merk je loopt/fietst, maar zijn niettemin nog altijd stijlvol. Een versterkte zool beschermt tegen slijtage, terwijl de openingen voor hak en schoenplaatje ruim voldoende zijn en geschikt voor alle typen pedaalsysteem. Winddicht thermisch materiaal beschermt tegen de elementen, reflecterende details vallen op in het donker.

Verkrijgbaar op pedaled.com (RVS)

 

Gerelateerde artikels