Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Winactie: fiets zij aan zij met Fabian Cancellara

Kans maken op onder meer een bijzondere fietservaring met Fabian Cancellara? Dat kan met een winactie van Eurosport nutrition, het sportvoedingsmerk waaraan Spartacus is verbonden. De competitie herhaalt zich tot en met oktober elke maand.

Deelnemen aan de winactie is eenvoudig. Je schaft sportvoeding van Eurosport nutrition aan. De hoeveelheid doet er niet toe. Evenmin maakt het uit welke soort producten je neemt: repen, gels, isotone sportdranken en/ of herstelshakes. De bon die je van de speciaalzaak geprint krijgt overhandigd of van de webshop digitaal krijgt toegestuurd, scan je in. Dat bestand upload je op een speciale actiepagina op de website van Eurosport nutrition.

Vervolgens ding je mee naar prijzen uit een maandelijkse prijzenbundel. Daarin zitten: twee starttickets voor Chasing Cancellara, een shirt (gesigneerd door Cancellara), vijftien bidons met een gesigneerde kaart en tien pakketten sportvoeding. Aan het begin van elke volgende maand worden de prijswinnaars rechtstreeks benaderd.

De winactie herhaalt zich maandelijks tot en met oktober. Dat betekent dat je elke maand opnieuw een gooi kunt doen naar de prijzen uit de bundel. Elke gescande bon kan één keer ingestuurd worden. Als klap op de vuurpijl verloot Eurosport nutrition aan het einde van de actie, begin november, nog een fietsvakantie in Zwitserland (waarde: 1.450 euro) onder alle inzenders.

Natuurlijke basis

Cancellara is ambassadeur van Eurosport nutrition, dat bij de productie van haar sportvoeding gebruikmaakt van uitsluitend ingrediënten met een natuurlijke basis. Toepassing van bijvoorbeeld Aspartaam is voor het merk een brug te ver. In bijvoorbeeld de Energy Bar Cherry zitten ook echte kersen. Daarnaast worden de producten in het R&D-lab zodanig ontwikkeld dat ze gemakkelijk consumeerbaar en verteerbaar zijn, ook bij hoogintensieve inspanning.

Eurosport nutrition is verkrijgbaar bij een rist (wieler)sportspeciaalzaken en webshops in Vlaanderen. Op de dealerpagina op de website zijn de verkooppunten te vinden.

Gerelateerde artikels