Deel dit artikel:

Win het boek Forza Cycling over trainen en voeding

Met getuigenissen van Tiesj Benoot, Jens Keukeleire en Louis Vervaeke...

Forza Cycling is een handboek over trainen en voeding. De auteurs leveren een eigenzinnig handboek die elke wielertoerist in de kast moet hebben staan, zowel voor zij die net beginnen als zij die bakken ervaring hebben. 

Het boek wil sportievelingen helpen om doelstellingen te realiseren of om de fietsvaardigheid te verbeteren. Onder meer met behulp van nieuwe trainingsmethodes, voedingsadvies en sportpsychologie voor de wielrenner willen de auteurs fietsers vooruithelpen.

Ook jonge wielrenners Tiesj Benoot, Jens Keukeleire en Louis Vervaeke komen aan het woord in het boek en geven een inkijk in het leven van de profrenner. Daarbovenop zijn er ook bijdragen van onder meer wereldkampioen Rob Woestenborghs, topkinesist Lieven Maesschalck, proftrainer Frederik Broché, sportpsycholoog Eva Maenhout, sportjournalist Ruben Van Gucht en topsportconsultant Thomas D’havé. In Grinta! 54 werd al een recensie geschreven over het boek.

Forza Cycling is te koop in elke boekhandel of online en kost 22,95 euro. Al kan je het boek ook gewoon winnen, want Grinta! geeft drie exemplaren weg van ‘Forza Cycling’. Dat kan door het juiste antwoord te geven op volgende vraag: ‘Wie zijn de auteurs van het boek?’ Stuur uw antwoord door naar jules@grinta.be en maak kans op deze mooie prijs. (JL)

 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE