Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wielen Fulcrum via ADDICT.CC naar Belgische markt

ADDICT.CC is een nieuwe speler in de tweewielerindustrie. Het bedrijf vertegenwoordigt sinds april ook de distributie van Fulcrum Wheels in België en Luxemburg.

ADDICT.CC werd eind 2020 opgericht door Andreas Tubes en zijn zoon Jérome. “We hebben samen 35 jaar ervaring in de industrie en waarderen het enorm om samen te werken met sterke en innovatieve fabrikanten zoals Fulcrum, een van de toonaangevende leveranciers voor het sportieve wielsegment”, aldus Andreas Tubes.

Tweewielerzaken in België en Luxemburg die Fulcrum Wheels in hun assortiment opnemen, konden de producten tot voor kort via Hermann Hartje KG betrekken. Dat is vanaf nu niet meer mogelijk. “De samenwerking in andere landen met Hermann Hartje blijft ongewijzigd”, benadrukt Fritz G. Baumgarten, Branch Manager van Fulcrum Central Europe.

Fulcrum, dat onder de vlag van Campagnolo valt, is tevreden met de distributeurswissel in beide landen. “Ik ben erg blij dat we in ADDICT.CC zowel enthousiaste als professionele partners hebben gevonden. Want dat is precies waarop onze succesvolle producten, die zowel professionele atleten als sportieve amateurwielrenners aanspreken, goed gedijen.”

Uitbreiding team

Het jonge ADDICT.CC heeft op dit moment behalve Fulcrum ook Sigma, Limar, Tifosi, Livall en Five in het portfolio. Daar komen binnenkort nog andere merken bij. Om die reden is ADDICT.CC op zoek naar een nieuwe accountmanager voor Vlaanderen. In deze fulltime job ben je verantwoordelijk voor onder meer het uitbreiden van het klantennetwerk, de presentatie van merken op de winkelvloer en serviceverlening aan klanten. Bij interesse stuur je een korte motivatiebrief en CV naar info@addict.cc.