Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wereldkampioen Sagan verschijnt in stijl aan de start van de Tour

Een voorname kandidaat voor het groen in de Tour de France is Peter Sagan. De Slowaak die de groene trui al vijf keer won, verschijnt zaterdag in stijl aan de start van de eerste etappe in Noirmoutier-en-L'île: met een nieuwe Limited Edition 100% bril.

Het frame van de bril heeft een regenboogkleurige afwerking, passend bij de trui van de wereldkampioen. Deze designkeuze matcht met de ‘Hiper Red Multilayer Mirror Lens’ en creëert zo een naadloze overgang tussen het frame en de lens. Dankzij het innovatieve kleurenproces zijn geen van de frames gelijk, wat de bril een nog exclusiever tintje geeft.

De brillen zijn voorzien van Peter Sagans logo. Ze komen in de S2-, Speedcraft- en Speedtrap-uitvoering op de markt. De winkeladviesprijs voor de S2 en Speedcraft bedraagt 225 euro, voor de Speedtrap 235 euro. De brillen worden in een beperkte oplage geproduceerd en exclusief beschikbaar gesteld.

Wie voor Limited Edition 100% bril kiest, krijgt deze geleverd in een gelimiteerde verpakking. Deze is voorzien van een bijpassend brillendoosje en zakje. Er zit een clear replacement lens bij.

De bril hierboven is de S2

De bril hierboven is de Speedcraft

De bril hierboven is de Speedtrap