Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wendwax en Industry Nine via Conimex naar Benelux

Producten van Wendwax en Industry Nine vinden voortaan hun weg naar fietsers in de Benelux via Conimex. De distributeur heeft deze merken toegevoegd aan haar assortiment, zo heeft Conimex bekendgemaakt.

Wendwax

Het Amerikaanse Wendwax is een opvallende. Letterlijk, want dit merk claimt ’s werelds eerste op paraffine gebaseerde ‘rub-on’ kettingwax te hebben. Deze is er in coole kleuren die je fiets doen opvallen. De wax houdt de ketting proper en zorgt voor een stille en efficiënte drivetrain. Het smeermiddel is samengesteld uit frictieverlagende bestanddelen, zoals paraffine, zink en teflon. Volgens Conimex werkt de wax beter dan elke andere kettingolie.

Industry Nine

Industry Nine is eveneens een Amerikaans merk. Het produceert wielsets voor op de weg (aluminium en carbon), gravelbikes, cyclo-crossfietsen en mountainbikes. Industry Nine maakt daarbij in huis de naven en 2,7 millimeter (aluminium) spaken. De Amerikanen brengen de carbon velgen op de markt met levenslange garantie. Fietsers kunnen de producten gemakkelijk personaliseren.