Deel dit artikel:

WD-40 stelt nieuwe producten voor

Nieuwe smeermiddelen voor in elke situatie.

WD-40 brengt vijf nieuwe onderhoudsproducten voor de fiets op de markt onder de naam WD-40® BIKE®. De producten waren al te vinden in de V.S. en in andere Europese landen, maar vanaf nu dus ook in de Benelux.

WD-40 Company ontwikkelde in samenwerking met enkele technici en professionals uit de fietssport vijf verschillende producten die onder de meest extreme omstandigheden zijn getest en beoordeeld. Zowel in de werkplaats, als in het veld en op de weg.

Een van de producten is de WD-40 BIKE Degreaser, die zorgt voor diepe reiniging van kettingen, cassettes en andere metalen onderdelen. Dan is er de WD-40 BIKE Cleaner die het meest hardnekkige vuil verwijdert van alle onderdelen en materialen en is ook geschikt voor carbon.

Na reiniging wordt het gebruik van de WD-40 Multi-Use Product aangeraden. Het verdrijft vocht van de fiets en beschermt metalen onderdelen tegen roest en corrosie. Dit product is dan ook de perfecte aanvulling op de WD-40 BIKE-productlijn.

Het geheel wordt compleet gemaakt door drie verschillende smeermiddelen. Zo is er de WD-40 BIKE Wet Lube, ideaal voor tijdens de meest modderige en natte omstandigheden. Voor droog en zeer stoffig terrein is er de WD-40 BIKE Dry Lube. Het laatste product is de WD-40 All Conditions Lube, voor alledaagse smering van alle bewegende delen om zo de fiets in optimale staat houdt.

Vanaf maart is WD-40 BIKE te bestellen bij verschillende leveranciers waaronder Kruitbosch in Nederland. Meer informatie vind je op www.wd40bike.be of bij WD-40 Company via telefoonnummer +32 2 709 2971 voor België en +31 85 487 46 91 voor Nederland. (JL)