Deel dit artikel:

Wat is het mooiste wielershirt aller tijden?

Laat het ons weten op Facebook.

Ieder jaar aan het begin van het seizoen is het weer een kwestie van gewend raken aan de outfits. Heel wat ploegen koersen in nieuwe truitjes. Oké, de outfits zijn vaak al lang gepresenteerd op een teamvoorstelling en getoond tijdens koersen aan de andere kant van de aardbol, maar pas als de Rodania-tune weer over de Vlaamse heuvels galmt, is het echt koers en zitten we op het puntje van onze stoel.

Dit seizoen zijn er bij enkele World Tour-ploegen grotere vernieuwingen. Het meest gewend zijn we wellicht al aan het blauw en zwart van Etixx-QuickStep. De nieuwe kleurstelling past wat beter bij de komst van co-sponsor Lidl. Het Zwitserse IAM Cycling (van Rik Verbrugghe) reed afgelopen jaar nog in navy blue, maar gaat dit jaar in een overwegend wit tenue op jacht naar succes. Katusha heeft gekozen voor een rode kleur, Cannondale is nog wat groener geworden, en bij Dimension Data, de opvolger van MTN-Qhubeka, hebben de zwarte banen plaatsgemaakt voor een neutraler geheel.

 

  • shirtg1.jpg
  • shirtg2.jpg
  • shirtg3.jpg
  • shirtg4.jpg
  • shirtg5.jpg
  • shirtg6.jpg

Wij zijn benieuwd naar welk World Tour-shirt jouw voorkeur uitgaat. Wie rijdt in 2016 in de mooiste outfit? Laat het ons weten op Facebook. Misschien zit er wel een shirtontwerp tussen dat uitgroeit tot een ‘klassieker’. Door de jaren heen hebben we heel wat sponsoren en teams voorbij zien komen. Dat heeft geleid tot talrijke ontwerpen die we vandaag de dag nog steeds zien en koesteren. Van Molteni en Mapei tot Kelme en TI Raleigh. Wat is volgens jullie het mooiste shirt aller tijden? 

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE