Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wat geef je cadeau met Kerstmis?

Ben je op zoek naar een fietsgerelateerd eindejaarscadeau voor bijvoorbeeld je partner of voor vrienden? En kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan helpt Grinta! je natuurlijk graag op weg.

Casual kleding

Er zijn vandaag de dag steeds meer lifestylemerken die met producten komen voor gebruik naast de fiets. Denk bijvoorbeeld aan casual kleding. The Vandal, Vuelo, The Bullet en Cois zijn vier merken die de nodige shirts, hoodies, hats en sweaters op de markt brengen. In de modebijlage Shot hebben we bij Grinta! onlangs enkele nieuwe ontwerpen van deze merken voorgesteld. Bekijk ze hier.

Een boek

Leest de ontvanger van het kerstcadeau graag? Ga dan eens naar de webshop van Grinta!. Daar vind je diverse boekuitgaven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mythische Cols? Dit prachtige salontafelboek bundelt de beklimmingen die eerder in de rubriek ‘De Bergen’ van Grinta! verschenen. Het boek is uitgebreid met schitterend beeldmateriaal en prikkelende verhalen. Je geniet van onder meer de Tourmalet, de Stelvio en de Galibier.

Wielerkunst

Hoe leuk is het om het interieur een wielertintje te geven! In de webshop van Cycling vind je onder meer Pop-Art: wielerkunst in een gelimiteerde oplage. Belgische helden als Tom Boonen, Rik Van Looy en Eddy Merckx staan hierin centraal. De werken zijn gecreëerd door de befaamde Vlaamse artiest John Mettepenningen in samenwerking met de Flandrien Art Gallery. De kunstwerken zijn voorzien van het Flandrien Art Gallery certificaat van echtheid dat de maker signeert.

Praktische cadeaus

Duik eens in de winkelschappen of webshop van bekende Grinta! Stores. Van Eycks Sport, bijvoorbeeld, heeft op dit moment haar Advent Deals. Allerlei praktische items kun je er tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Van fietsnavigaties tot aan sportvoeding. Weet je niet meteen wat de ontvanger kan gebruiken? Dan kun je ook denken aan een cadeaubon.

Gerelateerde artikels