Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Warme winterkledingset van Ekoï

De Comp 9-lijn heeft een scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

Het Franse merk Ekoï heeft voor de komende winter een nieuwe kledingset die in alle weersomstandigheden beschermt en ervoor zorgt dat je droog kunt blijven fietsen.

Het Comp 9 Dry jack vormt de ideale aanvulling op uw Comp 9 outfit wanneer het kwik in de buurt van het nulpunt komt. Het jack wordt gemaakt van Thermo Windtex 270 g weefsel met fleece voering, en bestaat uit meerdere panelen voor een goede pasvorm en veel bewegingsvrijheid. Het Thermo Windtex stof beschermt voorts tegen de wind, en dankzij een verlengde kraag kan koude lucht ook niet van bovenaf binnen dringen. De DWR waterafstotende oppervlaktebehandeling maakt het mogelijk dit jack bij regen of zelfs sneeuw weer te dragen zonder dat het stof daarbij aan ademende kwaliteiten inboet. Het jack heeft 3 achterzakken en kost 159,90 euro.

De Comp 9 Dry lange broek (159,90 euro) is dankzij het Lombardia Mititech stof met fleece voering en een DRW behandeling tot 0°C doeltreffend tegen kou, regen en sneeuw. Aan de zijkanten en achterop werd 15% elastaan meegeweven om zo het fietscomfort en de bewegingsvrijheid te verhogen. De anatomisch gesneden zeem werd exclusief voor Ekoï ontwikkeld en heeft Gel inzetstukken met vormgeheugen. Doordat de Gel zeem zich perfect aan de anatomie van de fietser aanpast is volgens Ekoï het comfort optimaal. De 35 microperforaties en ventilatiekanaaltjes zorgen onder alle omstandigheden voor een thermoregulerend effect en voor een uitstekende afvoer van zweet.

De set van broek en jack samen kost 249,90 euro. Te bestellen via www.ekoi.com

Gerelateerde artikels