Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Warme, reflecterende benen met Rainlegs

Het is de tijd van het jaar waarop de bescherming tegen de elementen weer van belang wordt. Het nieuwste model Rainlegs kan dat nog beter dan voorheen.

Rainlegs zijn in feite eigenlijk niet meer dan een drastisch uitgeklede regenbroek: ze bedekken en enkel je bovenbenen en je knieën en laten de rest van je benen ongemoeid. Het voordeel daarvan is dat je geen klamme binnenzijde van je regenbroek meer hebt, terwijl de belangrijkste delen van je benen toch prima beschermd blijven tegen nattigheid. Rainlegs zijn ook nog compact op te rollen en draagbaar rond je middel, wat bij een volledige regenbroek toch een ander verhaal is.

Foto: Reflecterend en warm!

De nieuwste Rainlegs Arctic hebben twee voordelen ten opzichte van gewone Rainlegs. Ten eerste is er een extra laagje toegevoegd met Hollow Fiber materiaal (wat je ook vindt als isolerend materiaal in o.a. slaapzakken). Dat geeft extra warmte aan bovenbenen en knieën.

Daarnaast is de bovenlaag uitgevoerd in een duurzaam, volledig reflecterend materiaal, zodat je veel zichtbaarder bent in het donker en het schemerdonker, zie het onderstaande filmpje.

De Rainlegs Arctic kosten 37,50 euro en zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.