Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Waarom de nieuwe Velocissimo niet in jouw kast mag ontbreken

De Castelli Velocissimo bibshort en short krijgen nummertje 4, wel IV, achter hun naam. De ondertussen vierde generatie Velocissimo’s wordt alsmaar beter én sneller.

Velocissimo betekent niet minder dan snel, heel snel zelfs, in het Italiaans. Maar vergis je niet, deze broek is een echte comfortbroek. De gloednieuwe, anatomische pasvorm in Pro Dry stof zorgt er voor dat alle naden worden weggeleid van plekken die zouden kunnen gaan irriteren. Voorts kregen deze broeken een nieuwe Doppio heupband die voor de nodig stretch zorgt en lenen ze dezelfde gripper technologie van hun grote broer, de Premio. En Castelli voorziet de Velocissmo’s met een KISS Air zeem, die voor enkele renners van Team Sky zelfs een evidente keuze is. Een ritje van 200 km is dan ook absoluut geen probleem voor dit comfortabel werkpaard.

Key Features
• Sneldrogend Pro Dry stof
• Doppio heupband
• Giro³ elastische grippers
• KISS Air zeem voor absoluut comfort
• Flatlock naden
• Reflecterende strepen voor goede zichtbaarheid in het donker

Kortom, zijn gunstige prijs (adviesprijs bibshort: 110 euro, adviesprijs short: 100 euro) én zijn uitstekende pasvorm, snelle looks en de geleende technologieën van duurdere Castelli-modellen maken van de Velocissimo IV een zéér interessante broek voor deze zomer… Misschien wel eentje voor in jouw kast?

Gerelateerde artikels