Deel dit artikel:

Vrouwenploeg Canyon – SRAM Racing rekruteert renster met Zwift

Rensters krijgen de kans om zich in de kijker te fietsen.

Een opvallende stap van Canyon – SRAM Racing: de nieuwe vrouwenploeg gaat met behulp van Zwift op zoek naar een nieuw talent dat de ploeg vanaf 2017 kan versterken. Mogelijke aanwinsten kunnen zich in een groepsrit bij de interactieve trainingsgame bewijzen.

Bij de start van Canyon – SRAM Racing liet de ploeg al weten dat ze buiten de gebaande paden zou treden. Vernieuwing vindt men daar belangrijk. Canyon – SRAM Racing houdt woord en kondigt nu de samenwerking aan met Zwift. Tijdens een virtuele groepsrit liet Tiffany Cromwell, één van de uithangborden van het team, weten nieuw talent via Zwift op te sporen.

Vanaf dit voorjaar, ergens in maart, worden vrouwelijke amateurrenners wereldwijd uitgenodigd om deel te nemen aan een try-out. Uiteindelijk komt er een virtuele rit waarin de rensters zich in de kijker mogen rijden. De mensen van Zwift laten weten dat dit niet zomaar een marketingstunt is. Zwift moet gezien worden als een betrouwbaar platform dat zich leent voor projecten als deze. 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE