Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vrijetijdskleding voor vrouwen die van fietsen houden

Little Black Bike brengt limited najaarscollectie op de markt.

Little Black Bike is een Belgisch merk van wielerkledij specifiek voor vrouwen, dat verfijnde fietsoutfits op de markt brengt, ontworpen voor en door vrouwen met gevoel voor mode. De missie van Little Black Bike is eenvoudig: vrouwen op de fiets laten stralen. Van top tot teen. Als je goed in je vel aan de tocht begint, is de helft van de rit al gewonnen.

Dit najaar lanceert Little Black Bike een limited casual collectie. Niet alleen kiezen steeds meer vrouwen voor de wielersport, ze willen daarnaast hun liefde voor de fiets ook graag tonen in hun vrije tijd. De Casual Feminine collectie van Little Black Bike speelt daar op in.

Retro en urban
Er werd een unieke illustratie uitgewerkt die zowel in kleur als zwart-wit beschikbaar is. De kleurrijke illustratie heeft een retro uitstraling en de zwart-wit variant is eerder urban style. De collectie bestaat uit twee t-shirts, twee sweatshirts, een totebag, een poster en een postkaart.Voor elk wat wils dus.
De bijhorende slogan ‘And the road is yours’ is de boodschap die Little Black Bike ook uitdraagt met haar fietsoutfits. Het maakt niet uit welk type fietsster je bent. Fietsen doe je graag zonder aan stijl in te boeten: in een outfit die niet alleen als gegoten zit, maar die er ook geweldig uitziet.

Limited Edition
De limited casual collectie van Little Black Bike is nog tot 15 december online beschikbaar via http://www.littleblackbike.cc/casual-feminine/.