Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vijf kleurtjes voor de Van Nicholas Skeiron

De Skeiron racefiets met schijfremmen waarmee Van Nicholas in 2017 een Eurobike-award in de wacht sleepte was er tot nog toe enkel in 'blank' titanium, maar nu gunt de Nederlandse titaniumspecialist het frame vijf kleuropties.

Liefhebbers van titanium fietsen zijn liefhebbers van pure fietsen, vandaar dat de meeste fabrikanten van titanium frames zich niet te veel visuele frivoliteiten permitteren. In 98% van de gevallen wordt een ongelakt titanium frame gecombineerd met een ongelakte carbon vork en that’s it.

De Van Nicholas Skeiron racefiets met schijfremmen testten we voor Grinta! 65 (nu nog in de winkels) in zijn standaard trim, maar vanaf nu kan het frame ook in vijf kleurvarianten besteld worden. Er is keuze uit oranje/zwart, rood/zwart, antiek bruin/zwart, roze/grijs en geel/bruin waarbij het artwork geïnspireerd is door de wind. Tweekleurige decals sieren de bovenbuis, onderbuis en voorvork. “Wij blijven een groot liefhebber van de pure schoonheid van Titanium (let op de hoofdletter T waarmee ze bij Van Nicholas het woord titanium schrijven, NVDR) en uiteraard zal de Skeiron verkrijgbaar blijven in zijn traditionele vorm met minimalistische decals, maar we wilden eens iets visueel verrassends ontwikkelen voor Van Nicholas rijders die iets meer kleur op hun fiets kunnen waarderen. Het voegt wat ‘fun’ toe aan onze collectie”, aldus Van Nicholas general manager Ralph Moorman. Wie de Van Nicholas Skeiron in één van de nieuwe kleurstellingen bestelt, krijgt er een titanium heupflesje in dezelfde kleur gratis bij. De framekit (frame + vork) kost 2.199 euro, een complete Van Nicholas Skeiron met special edition artwork heb je vanaf 3.599 euro.

www.vannicholas.com