Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vier dagen fietsen in West-Vlaanderen

Het is aftellen naar West-Vlaanderens Mooiste, een klassieker op de toertochtenkalender. Van 24 tot en met 27 augustus kan je dagelijks op weg vanuit uitvalsbasis Roeselare. Kom af en neem deel aan dit Coppa Grinta!-evenement. Fiets één dag, meerdere dagen of gewoon de vier dagen!

Roeselare is de ideale uitvalbasis om West-Vlaanderen één of meerdere dagen te ontdekken met de fiets. De verschillende parcours zijn op maat uitgewerkt voor wielertoeristen, mountainbikers en recreatieve fietsers. Alle fietstochten hebben iedere dag een nieuw bewegwijzerd parcours, kwalitatieve bevoorradingen, prima accommodaties en een gezellige après-bike.

Op donderdag 24 augustus fiets je naar de IJzervallei; op vrijdag ontdek je de Leiestreek; zaterdag staat het parcours in het teken van de West-Vlaamse heuvels en de Eerste Wereldoorlog; en als afsluiter op zondag fiets je rond Roeselare of richting Nieuwpoort. Je fietst langs idyllische plekjes richting Het Heuvelland, de Kust, de Leiestreek en de Polders. Onderweg geniet je van mooie vergezichten en landschappen.

West-Vlaanderens Mooiste is een vijfsterrenfietsevent. Er zijn bijvoorbeeld vele extraatjes voor de actieve fietser. Zowel voor, tijdens als na het fietsen kom je niets te kort met onder andere: veel randanimatie, fietsenservice onderweg, gratis fietsenstalling, verzorgde accommodatie, uitstekende verblijfs- en logiesarrangementen, uitgebreide bevoorradingen en een gezellige après-bike. Bovendien is de deelnameprijs bijzonder laag.

Coppa Grinta!
West-Vlaanderens Mooiste is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike.

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel.

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!