Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

VIDEO: Met Erwin Vervecken naar het strand van Oostende

Ook al is het nog niet honderd procent zeker dat het WK Cyclocross dit weekend zal kunnen doorgaan in Oostende, Erwin Vervecken trok toch op verkenning aan de Wellington-renbaan. Waar op het parcours worden de verschillen gemaakt? Erwin vertelt het je in de allereerste video van ARRIVEE: het gedeelde videokanaal van Grinta! en Cycling.

Tenzij de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus er nog een stokje voor steekt, zakt het kruim van de veldritwereld komend weekend af naar de ‘koningin der badsteden’. Drievoudig wereldkampioen Erwin Vervecken ging de toppers al even voor en verkende voor ons het parcours. Hij zag vooral een heel snelle hippodroom, een verdomd steile brug en een loodzwaar strand waar het kaf al meteen van het koren zal worden gescheiden.

ARRIVEE: het koerskanaal

Fietsers en wielerfans, opgelet! Deze video is het allereerste wapenfeit van ARRIVEE: het audiovisuele kanaal waarvoor onze Grinta!-redactie en die van Cycling de handen in elkaar slaan. Verwacht je dus op zeer geregelde tijdstippen aan inspirerend, informerend en entertainend kijk- én luistermateriaal!