Deel dit artikel:

VIDEO: het parcours van Cyclocross for Life!

Zondag staat de eerste editie van Cyclocross for Life op het programma. We pasten het parcours van de Superprestige veldrit van Ruddervoorde hier en daar een beetje aan zodat het uitdagend genoeg is voor ervaren crossers én opdat ook beginners er plezier zouden aan beleven. Bekijk hier het volledige rondje!

Voor Cyclocross for Life zijn de meeste testfietsen inmiddels ingepalmd, maar ook wie met zijn eigen mountainbike of crossfiets wil komen crossen voor het goede doel is meer dan welkom! Inschrijven voor Wave 1 (start om 10 uur) vanaf 9.15 uur, Wave 2 gaat om 12 uur van start. Het eerste half uur krijg je van drie instructeurs tips & tricks om vlot en veilig over het parcours te fietsen, daarna mag je aan half uur vrij op de omloop fietsen. En om he-le-maal de verzuring van een crosser te voelen organiseren we daarna een wedstrijdje over twee ronden.

Alle info over het evenement vind je op www.cyclocrossforlife.be . Ter plekke inschrijven kan nog en kost 20 euro. Betalen bij inschrijving ter plaatse kan enkel cash, gepast geld wordt ten zeerste gewaardeerd. Tot zondag!

Gerelateerde artikels