Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vernieuwde Velocis raceschoenen

Nog een paar weken en dan is het officieel lente, de tijd van de hernieuwde start en ook dé tijd voor nieuwe schoenen. Misschien de verbeterde Velocis muiltjes van Bontrager?

De zeer succesvolle Velocis raceschoen is doorontwikkeld en heeft nu een nog betere pasvorm en meer comfort. Dat zie je terug in de geperforeerde (en daardoor soepelere) bovenkant van synthetisch leer. In combinatie met een handige Boa IP1 draaisluiting sluit je de schoen tot op de millimeter nauwkeurig om je voet. Je trapkracht wordt direct naar het pedaal overgebracht dankzij de solide Silver Series carbonzool. De nieuwe Velocis kost 199,99 euro en helpt je om nog efficiënter te fietsen, ook op langere ritten.

Uitvoeringen en kleuren
De nieuwe Velocis raceschoen is er ook in damesversie: de Velocis voor dames vervangt het oude model Meraj. Voor heren in zwart, blauw en oranje is de Velocis leverbaar, voor dames in wit en blauw.

Stijl het af met de bijpassende Race LTD sokken
Combineer je nieuwe Velocis schoen met de nieuwe, bijpassende Race LTD-sokken (16,99 euro) voor een super gesoigneerde look. Deze sokken van Profila Dry materiaal zijn elastisch, voeren het vocht goed af en zijn duurzaam genoeg om meerdere seizoenen mee te gaan. Kleuren: Waterloo Blue, Radioactive Orange of Visibility Yellow.

Gerelateerde artikels