Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

VDW Bikes brengt Quoc-schoenen naar de markt in Benelux

VDW Bikes is de nieuwe distributeur in de Benelux van het Britse Quoc. Dat merk biedt een hoogwaardig assortiment fietsschoenen dat zich kenmerkt door comfort en een vleugje Brits design. In het gamma vind je race-, gravel- en vrijetijdsschoenen.

Quoc werd in 2009 opgericht door Quoc Pham. De Brit was destijds van mening dat er te weinig fietsschoenen waren van een hoge kwaliteit en met een aansprekend design. Met zijn ervaringen in de fashionwereld ontwikkelde Pham een schoenenlijn die inmiddels naam heeft gemaakt in de racefiets-, gravel-, en urbanscene. Enkele van de nieuwste producten zijn de Mono II (raceschoen) en Gran Tourer I (gravelschoen).

De Britten vonden het voor het succes van Quoc belangrijk om de belangrijke landen een goed distributienetwerk op te zetten. “Quoc streeft naar een algemeen betere fietservaring. Dat doen we door comfort en kwaliteit te combineren met mooie, tijdloze ontwerpen. Na een sterke reputatie en een trouwe klantenkring te hebben opgebouwd in de internationale race-, gravel- en urbanscene, gaat ons merk de volgende fase van groei in door betrouwbare partners te selecteren waarmee we ons Europese distributienetwerk kunnen opbouwen”, aldus stichter Quoc Pham.

De Benelux vormt vanwege de wielertraditie een voorname regio. “We zijn verheugd om een partnerschap aan te gaan met VDW Bikes, die een toonaangevende reputatie heeft in de Benelux. We kijken ernaar uit om te surfen op VDW’s uitgebreide ervaring. Wij hopen dat dit leidt tot een langdurige samenwerking tussen onze twee bedrijven”, besluit Pham.

Op Velofollies in Kortrijk wordt Quoc nog eens voorgesteld aan het grote publiek. In het voorjaar komen de producten via VDW Bikes beschikbaar.