Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Update: Early Rider 2020

Early Rider is het merk met kinderfietsen. Voor al deze fietsen (wielmaat 12" t/m 24") geldt dat ze erg licht zijn in vergelijking tot kids bikes van de concurrent, en ook qua kwaliteit van onderdelen laten ze veel merken kinderfietsen achter zich. Te denken valt aan de onderhoudsvriendelijke beltdrive, v-brakes of schijfremmen en Ritchey afmontage.

Nu krijgen de fietsjes van Early Rider voor 2020 een serieuze update. Zo is de echte trailvreter Hellion niet alleen meer in 20″ en 24″ verkrijgbaar, maar heeft deze nu ook een kleiner broertje van 16″. De Hellion is een van de stoerdere bikes van Early Rider, die het voor jonge schredders mogelijk maakt de eerste stappen op een MTB trail te zetten.

De Belter is vanaf 2020 verkrijgbaar in 14″ uitvoering. Deze superlichte, alu kinderfiets is perfect voor 3- tot 5-jarigen. Voor veel kids is de 14″ de eerste √©chte fiets. Uitgerust om het leren fietsen gemakkelijker te maken met: lichtgewicht pedalen, grippy 2 inch banden en riemaandrijving.

De Seeker is gemaakt voor avontuur. Het is met zijn 5,6 kg de lichtste, meest capabele 14″ mini trail bike. Met super controle en grip, zelfs met natte of losse ondergrond, dankzij de 2.25 inch Vee tires. De Seeker is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk door de riemaandrijving en topkwaliteit sealed lagers in hub, bottombracket en pedalen.

Gerelateerde artikels