Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Uitbreiding van LookIN assortiment zadels

Selle Royal presenteert vier nieuwe zadels met opgefrist design en verbeterde constructie.

Met vier nieuwe zadels in de populaire lijn van LookIN stads- en sportieve zadels zet Selle Royal het nieuwe jaar al direct vol vaart in.

De LookIN zadels zijn ontworpen om voor een breed publiek van fietsers het perfect passende zadel mogelijk te maken. De Relaxed categorie is gericht op stadsfietsers die gewoonlijk rechtop op het zadel zitten (rug onder een hoek van 90 graden). Athletic fietsers zitten meer voorovergebogen (45 graden) en hebben een ander zadel nodig, en degenen daartussenin (60 graden) kunnen opteren voor een zadel uit de Moderate-collectie.

De nieuwe zadels hebben een andere, meer uitgesproken vorm en een vernieuwd LookIN logo op de neus. Daarnaast is er op de plaatsen die het meest slijtgevoelig zijn het nieuwe materiaal Super Fabric toegepast en kregen de zadels op de plekken waar dat nodig is een vulling van 3D ‘Skingel’, die 40% meer schokabsorptie biedt dan andere gels.  

De basis van het zadel bestaat uit wat Selle Royal een ‘Flexite’ structuur noemt – een systeem om stevigheid te combineren met flexibiliteit. De Relaxed zadels hebben zelfs geïntegreerde veren aan boord voor nog meer zitcomfort.

De nieuwe zadels liggen nog deze maand in de winkels. (RVS)

Gerelateerde artikels