Deel dit artikel:

TUI Cycling Center powered by BIDONG presenteert nieuw aanbod fietsvakanties

Veel fietsvakanties zijn in 2020 in het water gevallen vanwege het coronavirus. Ook het TUI Cycling Center powered by BIDONG kon niet anders dan de vele geplande fietsvakanties te cancelen. De aanbieder van fietsvakanties in Spanje gebruikte de turbulente periode om het volgende fietsseizoen tot in de puntjes voor te bereiden. In de 2021-brochure stelt ze het nieuwe aanbod voor.

Het Spaanse vasteland is al jaren een geliefd toevluchtsoord voor degenen die een sportieve fietsvakantie willen. Met name de plaatsen Calpe en Mojacar zijn veel gekozen, zowel in de zomer als winter. Hier vind je alles wat het hart van een fietsliefhebber sneller doet slaan: onder andere een aangenaam microklimaat, een uitstekende infrastructuur, een rustige fietsomgeving en perfect uitgeruste hotels.

Volledige ontzorging

Met een fietsvakantie naar Calpe of Mojacar biedt het TUI Cycling Center powered by BIDONG volledige ontzorging. Het begint al met het professionele fietstransport vanuit België. Je fiets wordt in Roeselare, Gent of Groot-Bijgaarden met de grootste zorg ingeladen en vastgezet. Voor groepen vanaf 15 personen worden de fietsen zelfs afgehaald op een locatie naar keuze. Vervolgens wordt hij op zorgzame en professionele wijze naar het zuiden gebracht, zodat je bij aankomst direct op je eigen bolide kunt stappen. De fietsen zijn tijdens het transport verzekerd tegen ongevallen en diefstal.

In Spanje wordt een rechtstreekse transfer van en naar het hotel verzorgd. Je verblijft in luxe viersterrenhotels die in de loop der jaren de nodige prof(team)s over de vloer hebben gehad. De hotels weten dus precies wat je als wielrenner nodig hebt.

Tijdens de fietsdagen biedt het TUI Cycling Center powered by BIDONG complete ondersteuning. De begeleiding van de ritten gebeurt door Belgische gidsen van Bidong die de streek door en door kennen. De groepen worden onderverdeeld in drie niveaus. Zo kan iedereen maximaal genieten.

Voor en tijdens de ritten zijn er professionele en zeer uitgebreide bevoorradingen voorzien met ETIXX producten en is er steeds tijd voor persoonlijke aandacht. Na de ritten is er ook een wasservice voor de fietskledij.

Dankzij het zorgeloos all-in pakket ben je dankzij de touroperator ook beschermd bij Corona uitbraken. Kan je reis niet doorgaan vanwege corona, dan geniet je van de soepele omboekgarantie of terugbetaling van de reis. Vertrekken tot en met 31 maart 2021 genieten bovendien van de extra TUI Covid Care. Zo kan je in alle veiligheid op een heerlijke fietsvakantie.

  • Bekijk voor meer informatie en (reis)mogelijkheden de brochure van het TUI Cycling Center powered by BIDONG