Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trivio breidt brillencollectie uit met vier brillen

Trivio brengt heeft een nieuwe collectie fietsbrillen op de markt. Deze bestaat uit de Vento Nova, Noa, Octo en Hyperion, brillen die zich kenmerken door het design en comfort.

Een goede bescherming van de ogen en een hoog draagcomfort zijn uitermate belangrijk op de fiets. Elk model is daarom voorzien van verstelbare neusvleugels en UV400 beschermende lenzen. Anti-slip brilpootjes zorgen voor een goede, prettige passing.

Modellen

Met de Noa en Hyperion springt Trivio op de trend van de high-wrap fietsbrillen. Deze geven de wielrenner een stoere uitstraling. De glazen sluiteren nog beter aan op het gezicht, wat de aerodynamica ten goede komt. Beide modellen worden standaard geleverd met twee lenzen: één Revo-lens met anti-reflectiecoating en één transparante lens met anticondenscoating. De Noa (adviesprijs: 54,99 euro) en Hyperion (adviesprijs: 64,99 euro) bewijzen zo onder alle weersomstandigheden hun nut.

Het instapmodel, Vento Nova, is de opvolger van de klassieke Vento. Dit model is er voor wielrenners die houden van een traditionele stijl. De subtiele ventilatieopeningen bieden koeling en voorkomen dat de bril beslaat tijdens het fietsen. Deze heeft een adviesprijs van 39,99 euro. Trivio komt ook de brillendragers tegemoet.

De Octo (adviesprijs: 59,99 euro) is voorzien van een inzetbrilletje. Een opticien kan er in een handomdraai glazen op sterkte in plaatsen. Vervolgens is de accessoire makkelijk vast te klikken op de Octo. Dit model wordt standaard geleverd met één Revo-lens met anti-reflectiecoating en één transparante lens met anticondenscoating.