Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Transplantoux Classic maakt zich op voor vijfde editie

De Coppa Grinta! trekt op zaterdag 1 september verder met de Transplantoux Classic. Dit is een fiets- en wandelhappening doorheen het prachtige Haspengouw.

Op 1 september is de Transplantoux Classic alweer toe aan de vijfde editie. Het belooft wederom een fietshappening voor iedereen te worden, met tochten voor elk niveau. Met het evenement wil Transplantoux mensen na een transplantatie steunen en aanmoedigen om samen te bewegen en te sporten. De tocht start in Kiewit, Hasselt en gaat doorheen het prachtige Haspengouw.

De Transplantoux Classic brengt op één dag mensen samen die orgaandonatie een warm hart toedragen. Iedereen mag deelnemen, getransplanteerden en niet-getransplanteerden. Deelnemers kunnen kiezen uit bewegwijzerde tochten van 25, 60, 95 en 155 kilometer. Uitgebreide bevoorrading en technische assistentie op het parcours worden voorzien. Bij aankomst zorgt animatie voor een mooie afsluiter.

Coppa Grinta!
De Transplantoux Classic is één van de veertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2018. Dit is een driesterrencircuit van toertochten, gespreid over Vlaanderen en gereden van februari tot september. Coppa Grinta!-tochten staan voor kwaliteit en fietsbeleving, van start tot finish. Wie de Coppa Grinta!’s fietst, maakt kans op leuke prijzen. Het principe is simpel: hoe meer je er fietst, hoe vaker je wordt beloond en kans maakt op de hoofdprijs… een Cannondale racefiets ter waarde van 2.999 euro!

Gerelateerde artikels