Deel dit artikel:

Tour Bravoure: ultiem wielerweekend met je fietsvrienden

Ben je bezig met fietsplannen smeden voor 2021? Denk dan eens aan Tour Bravoure (12, 13, 14 maart). Samen met vrienden kun je het hele weekend genieten van onder meer toertochten (vanuit Zutendaal), uitgebreide buffetten en leuke randanimatie.

Voor Tour Bravoure wordt vakantiepark Mooi in Zutendaal omgetoverd tot bruisend wielerdorp. Overdag kunnen deelnemers uitgestippelde toertochten verkennen doorheen hartje Limburg of richting de Ardennen. ’s Avonds staan er uitgebreide buffetten klaar. Ook genieten deelnemers van de zware bierenbar.

Randanimatie

Daarbij is er randanimatie voorzien. Zo is er een wielerquiz met José De Cauwer en Johan Museeuw en leidt Sporza-journalist Christophe Vandegoor de theatervoorstelling Radio Koers. Op de website van Tour Bravoure vind je meer informatie over de activiteiten die er zijn.

Toertochten

Wielrennen staat centraal. Daarom biedt Tour Bravoure aan alle deelnemers de mogelijkheid om nieuwe routes te ontdekken. De organisatie biedt GPX-bestanden van de routes aan. Op de website staan alle beschikbare routes door Limburg en de Ardennen omschreven.

Ploegentijdrit

Een hoogtepunt van Tour Bravoure is een unieke ploegentijdrit op zondagochtend 14 maart. Daarvoor wordt een verkeersvrij parcours in het centrum van Zutendaal gemaakt. Deze ploegentijdrit staat open voor alle tempobeulen, gangmakers en wieltjeszuigers. Voorwaarde is dat ze als treintje over de eindstreep bollen.

  • Interesse in Tour Bravoure en wil je in een vakantiehuisje van Landal verblijven? Bekijk hier de mogelijkheden

Gerelateerde artikels