Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tony Martin aan de Crampfix

Team Katusha Alpecin gaat Fjord Sport Minerals gebruiken.

De Noorweegse mineralenfabrikant Fjord Sport Minerals gaat dit seizoen de mannen van Team Katusha bevoorraden met hun producten. Het bedrijf wint zijn mineralen uit Noors fjordwater.

Het was Alexander Kristoff, zelf een Noor, die Fjord Sport Minerals introduceerde bij het team. Met name door Crampfix te gebruiken, een product dat hem hielp om in warme omstandigheden beter te presteren alsook ervoor zorgde dat zijn herstel vlotter verliep. Kristoff gebruikt Crampfix al sinds 2008 en de afgelopen tijd raakten er meer renners geïnteresseerd in het middel.

De feedback van hen plus enkele producttesten door de medische staf van Katusha deden het team ertoe besluiten om intensiever te gaan samenwerken. De renners (waaronder ook Tony Martin) zullen Crampfix, Crampfix Superwarm, Lactate Control en Blue Salmon gaan gebruiken.

De mineralen, op basis van electrolyten die uit Noors fjordwater worden gewonnen, zijn al erg populair in Noorwegen en worden door atleten wereldwijd gebruikt. Maar met de nieuwe samenwerking hoopt Fjord Sport Minerals grotere markten aan te boren. (RVS)

 

 

Gerelateerde artikels