Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tom Boonen gaat aan de slag als adviseur bij winkelketen Fiets!

Amper een week nadat warenhuisketen Colruyt bekend maakte dat het de noodlijdende fietswinkelketing Fiets! overneemt, komt vanuit Halle al opnieuw interessant nieuws. Niemand minder dan Tom Boonen gaat immers als ambassadeur en technish adviseur van Fiets! aan de slag.

Ambassadeur en adviseur

Op 20 maart nam de Colruyt Group een belang van 75% in Fiets!, een keten van elf fietsspeciaalzaken in België. Op zich al een interessant nieuwtje, maar vandaag doet de Colruyt Group er nog een schepje bovenop met het nieuws dat Tom Boonen de ambassadeur en technisch adviseur van Fiets! wordt. Boonen wordt het gezicht van Fiets! op de website, in de winkels, advertenties en op sociale media. Maar Boonens rol gaat verder dan dat want de voormalige sprinter en klassiekerkoning wordt betrokken bij de dagelijkse leiding van het bedrijf. Boonen zal mee nadenken over de samenstelling van het assortiment van Fiets en over de ‘look&feel’ van de winkels. “Daarnaast wil ik mijn schouders zetten onder de motivatie en begeleiding van de medewerkers van Fiets! en volop mijn ambassadeursrol spelen in contacten met klanten en leveranciers”, aldus Boonen die Grinta! bijstond bij de eerste verkiezing van de Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta!. Tijdens die testdag bleek dat Boonen niet alleen een hoop productkennis heeft, maar zich ook perfect kan inleven in ‘de gewone klant’ en weet aan welke criteria een goede (race)fiets moet voldoen.

Opendeurweekend, mét Tom Boonen

Op 29, 30 en 31 maart trappen de elf Fiets!-winkels het nieuwe fietsseizoen af met opendeurdagen. Tom Boonen zal in enkele van de Fiets!-winkels zijn opwachting maken om klanten advies te geven bij de keuze van de juiste fiets.

Gerelateerde artikels