Deel dit artikel:

Tifosi’s Sizzle-brillen: mix van performance en lifestyle

Superieure oogbescherming en een casual montuur. Dat zijn de twee voornaamste kenmerken van de nieuwe Sizzle-brillenserie van Tifosi Optics. De brillen bieden volgens het merk ‘de perfecte balans tussen performance en een trendy lifestyle’.

De Sizzle-serie met zonnebrillen is de eerste in Tifosi’s assortiment die een groot, afgeschermd lensontwerp biedt dat is ingebed in de body van een lifestylemontuur. Het voordeel hiervan is volgens Tifosi dat je optimale prestaties kunt verwachten – voor, tijdens als na het sporten – en dat het geheel qua design aanspreekt. Je kunt de brillen zodoende ook gewoon casual dragen.

Tifosi heeft gekozen voor grilamid TR-90 monturen. Die zijn lichtgewicht (24 gram) en duurzaam en bieden de hele dag comfort. De polycarbonaat lenzen zijn krasbestendig en goed voor optimale helderheid. Hydrofiele neusstukken voorzien in antislip, zelfs als je tijdens de inspanning overmatig zweet. Tifosi heeft voorts gekozen voor toepassing van de Glide-technologie. Het gaat hierbij om een behandeling van de poten van de zonnebril die ervoor zorgt dat ze comfortabel over je gezicht glijden en op hun plaats blijven tijdens het sporten. De lenzen beschermen haast vanzelfsprekend tegen schadelijke UV-stralen.

Joe Early, CEO van Tifosi: “Onze klanten profiteren optimaal van het zomerse weer. Bijvoorbeeld als ze in de ochtend genieten van een fietstocht, gevolgd door een barbecue in de middag. De Sizzle is bedoeld als een lichtgewicht bril die je de hele dag kunt dragen en bescherming kan bieden voor vele actieve bezigheden. Hij past echter net zo goed als het tijd is om te ontspannen met vrienden en familie.”

De brillen zijn er in meerdere kleuren. Omgerekend (van dollar naar euro) kosten ze ruim 34 euro. Ga voor meer informatie naar de website van Tifosi.

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE