Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Thule presenteert nieuwe producten

Stuuraccessoires, fietstassen, fietstrailers en fietsstoeltjes op Velofollies.

Tijdens Velofollies (20-22 januari 2017 – Kortrijk Expo), toont Thule zijn nieuwste producten. Thule brengt o.a. nieuwe stuuraccessoires en fietstassen uit de populaire Thule Pack ’n Pedal-lijn mee naar de beurs. Daarnaast toont Thule de nieuwe EasyFold XT fietsendrager, de volledig nieuwe Thule Chariot-lijn multifunctionele fietstrailers en de nieuwe Thule Yepp Nexxt fietsstoeltjes.

De Thule Pack ’n Pedal Handlebar Mount is een lichtgewicht stuurbevestigingssysteem voor één stuuraccessoire, zoals bijvoorbeeld Thule’s nieuwe stuurtas; de Thule Shield Handlebar Bag of de Thule Smartphone Attachment. Ideaal voor fietsers die de ruimte op het stuur volledig willen benutten. De Thule Shield Seat Bags zijn tevens nieuw in de reeks Thule Pack ’n Pedal Shield fietstassen. Thule speelt hiermee in op de bike packing trend. Deze nieuwe zadeltassen zijn er in twee verschillende formaten. Zo kun je gemakkelijk je belangrijkste zaken, zoals een reserveband en een pompje meenemen op de fiets.

De Thule EasyFold XT is de opvolger van de bekroonde Thule EasyFold, de inklapbare en compacte fietsendrager voor op de trekhaak die alle typen fietsen aankan. De Thule EasyFold XT is beschikbaar in een versie voor 2 en 3 fietsen. Voor het eenvoudig oprijden van de fietsen is er de Foldable Loading Ramp XT, een opvouwbare oprijgoot (als los accessoire verkrijgbaar) die gemakkelijk op te bergen is in de EasyFold XT.

 Thule brengt komend voorjaar ook een nieuwe lijn Thule Chariot multifunctionele fietstrailers. De Thule Chariot is er voor gezinnen met een actieve lifestyle. Wandelen, fietsen, hardlopen of op skivakantie; het kan allemaal! De nieuwe lijn omvat vier varianten: Thule Chariot Sport, Cross, Lite en Cab.