Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Thule introduceert de vernieuwde EasyFold XT fietsendrager

Succesvolle fietsendrager in versie voor 2 of voor 3 fietsen.

De Thule EasyFold XT is de opvolger van de Thule EasyFold, een inklapbare, compacte en makkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak die alle typen fietsen aankan.

De Thule EasyFold XT is een zeer complete fietsendraer. Hij vervoert je fietsen veilig van en naar elke bestemming en is ingeklapt niet groter dan een normale koffer waardoor je hem makkelijk in je auto of thuis opbergt. Door zijn gebruiksvriendelijke features, waaronder de innovatieve koppeling, zet je de drager gemakkelijk op je trekhaak. De drager stabiliseert zichzelf. De fietsen bevestig je in een handomdraai op de drager en je haalt ze er ook zo weer vanaf. Met de optionele oprijgoot gaat dit nog makkelijker. En door het slimme kantelmechanisme heb je zelfs met een volledig beladen fietsendrager nog steeds toegang tot je kofferbak.

De Thule EasyFold XT is beschikbaar in een versie voor 2 en 3 fietsen. Dankzij zijn hoge capaciteit en duurzaamheid is de drager geschikt voor het vervoer van fietsen in allerlei soorten en maten. Of het nu een lichte wielrenfiets is, een mountainbike, een e-bike of een fatbike: de Thule EasyFold XT ondersteunt ze met plezier.
De grote laadcapaciteit, de ruime afstand tussen de fietsen en de ruimte voor lange wielbasissen maken dat ook grote en zware fietsen op deze drager kunnen rekenen. De afneembare frameklauwen stel je onafhankelijk van elkaar af voor verschillende typen fietsen en ze klikken automatisch vast, zodat het frame niet beschadigd raakt.

Thule stelt de veiligheid van de gebruiker, de veiligheid van anderen op de weg, maar ook de bescherming van de fietsen voorop en daarom is EasyFold XT onderworpen aan uitgebreide en vergaande tests zowel in Thules eigen Test Center als in praktijksituaties.

 Meer info vind je op www.thule.com