Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Test gravelbikes tijdens Grit! Gravel Fest

Op zaterdag 31 juli is het graveltime in het Hageland. Dan is het Grit! Gravel Fest met start en finish in Baal. Je kan die dag ook gravelbikes gaan uitproberen!

Grit! Gravel Fest is de derde van vier gravelrides onder de vlag van de Yuzzu Gravel Series. Op zaterdag 31 juli kan je de gravelwegen in het Vlaams-Brabantse Hageland ontdekken. Er zijn niet alleen drie gravelparcours voorhanden, je kan in de onmiddellijke buurt van de start- en finishzone ook het testdorp gaan bezoeken.

Zeven fietsmerken tekenen present tijdens Grit! Gravel Fest en ze brengen hun testfietsen mee. Samen goed voor een zeventigtal gravelfietsen. Het gaat om Trek, Origine, Specialized, Canyon, Ridley, Classified en Felt. En dus kan jij voor of na je graveltocht ook nog eens gravelbikes uitproberen op een klein gravellusje rond het Sven Nys Cycling Center.

Het testen is gratis. Vergeet wel je eigen pedalen niet mee te brengen. Is jouw fietsmaat even niet beschikbaar? Heb dan even geduld, je komt spoedig aan de beurt… Inschrijven om deel te nemen aan één van de graveltochten van Grit! Gravel Fest doe je via www.gritgravelfest.be.

Gerelateerde artikels