Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tehava voorziet fietsers van compleet sportvoedingsassortiment Enervit

De sportvoeding van Enervit blijft ongewijzigd, het merk is er al ruim veertig jaar. Wél vinden de producten voortaan op een andere manier de weg naar de markt. Tehava verzorgt in het vervolg de distributie in de Benelux. “Tehava is erg trots op het feit dat het een gerenommeerd sportvoedingsmerk als Enervit in het merkenportfolio heeft kunnen opnemen”, stelt het bedrijf.

Vóór, tijdens en na de inspanning

Enervit heeft in het assortiment sportvoeding die is voor gebruik vóór, tijdens en na het sporten. Zo is de Enervit Carbo Flow bedoeld ter voorbereiding op een inspanning. Dit is een vetarme energiedrank waarvan de basis is opgebouwd uit koolhydraten. Een ander belangrijk component van Carbo Flow is de aanwezigheid van cacaoflavanolen. Deze dragen bij aan het behoud van de elasticiteit van bloedvaten. Dit is essentieel om duurprestaties langer vol te kunnen houden.

Tijdens de inspanning is de Performance Bar met cacaosmaak een mogelijkheid. Deze reep is een bron van eiwitten, magnesium, kalium en vitamine C. Er zitten belangrijke stoffen in die onder andere vermoeidheid en kramp tegengaan tijdens het sporten.

De functie van Enervit Recovery Drink zal duidelijk zijn na het zien van de naam: deze energiedrank is met name bedoeld voor inname na afloop van een intensieve en langdurige inspanning. Deze Recovery Drink bevat alle koolhydraten, vitamines en aminozuren die het lichaam nodig heeft voor optimaal herstel.

Heerlijk tussendoortje

Naast een uitgebreid assortiment aan producten voor gebruik tijdens en rond de inspanning heeft Enervit ook een tussendoortje. Dit is bedoeld voor sporters die dagelijks met hun voedingspatroon bezig zijn. De naam: The Protein Deal. Deze reep is verkrijgbaar in Choco Vanilla en Crispy Cookie. Deze reep is volgens Tehava lekker van smaak en zeer effectief voor de opbouw en het herstel van spiergroepen.