Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tehava en Révvi benadrukken belang van verzorgd lichaam

Tehava wordt de exclusieve distributeur van Révvi in de fietswereld. Dit Belgische merk brengt onder andere hoogwaardige spiergels, massageoliën en lichaam verstevigende crèmes op de markt.

Er komt meer aandacht voor verzorging van het verzorgen van het rennerslichaam, stelt Geoffrey Pieklak van Révvi. “We merken dat zowel clubs als individuele sporters een oplossing zoeken om zich goed te verzorgen en zo hun favoriete sport in de best mogelijke omstandigheden uit te kunnen oefenen. Het aanbod van Révvi biedt op nagenoeg alle situaties een antwoord. Door de samenwerking met Tehava zijn we nu in staat het aanbod van Révvi dichter bij de wielrenners te brengen.”

Bewustwording creëren

Ook bij Tehava ziet men de noodzaak van een goed verzorgd lichaam. “Sportverzorging heeft zijn nut al bewezen in het profpeloton. Tehava wil dan ook samen met Révvi de bewustwording creëren dat elke wielrenner, van elk niveau, baat heeft bij het gebruik van sportverzorgingsproducten”, zegt Robert Vrancken, Managing Director bij Tehava.