Deel dit artikel:

Suplest heeft nu ook sneakers

Suplest kennen we hoofdzakelijk van de fietsschoenen voor performance doeleinden. Maar wist je dat het Zwitserse merk sinds kort ook een lijn schoenen heeft die je kunt dragen naast de fiets? De sneakers dragen de naam Suplest After Bike. Ze zijn er in twee varianten: de Classic en Sport.

Alle schoenen van Suplest worden met de hand gemaakt bij een familiebedrijf in Portugal. Deze fabriek heeft een rijke traditie als het gaat om vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Ook de nieuwe After Bike-collectie komt uit Portugal.

Classic en Sport

Suplest levert binnen de After Bike-lijn de Classic en Sport. Eerstgenoemde (adviesprijs: 249 euro) heeft een eenvoudig, strak ontwerp, waardoor de uitstraling luxe is. De Classic is er in wit (zacht Italiaans leer) en grijs (Italiaans suède). De Sport-uitvoering (adviesprijs: 229 euro) heeft, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een iets sportievere uitstraling. Deze lijkt dan ook meer op een typische sneaker. Deze Sport is er in een zandkleur en zwart.

Ga voor meer informatie naar Suplest of naar Carbonbike, de verdeler van Suplest.