Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Suplest eert Cancellara met limited edition schoenen

Het Zwiterse merk Suplest heeft zijn thuisbasis in Bern en eert nu zijn gouwgenoot Fabian Cancellara met een limited edition uitvoering van hun Road Pro-raceschoenen. Maar wie een paar op de kop wil tikken, zal snel moeten zijn: er worden er wereldwijd maar 250 exemplaren van verkocht.

Ontworpen door Spartacus

De Beer van Bern zat mee aan de tekentafel om zijn ‘eigen’ paar schoenen te ontworpen. Deze limited edition is een herwerking van de Road Pro, het topmodel in het gamma van Suplest. Enkele kenmerken van die schoen zijn de dubbele BOA-sluiting die zorgt voor een perfecte fit, de carbon zool voor een efficiënte krachtoverbrenging en het dun laagje carbon op de tong van de schoen, dat de druk van de BOA-veters verdeelt over je hele wreef.

Cancellara voegde aan de Road Pro’s nog een schepje klasse en een luxueuze look toe. Deze limited edition herken je meteen aan de gouden accenten, de initialen ‘FC’ op de wreef van de schoen én het cijfer 146 dat discreet op de binnenkant van de schoenen werd aangebracht en verwijst naar het aantal podiumplaatsen dat Spartacus tijdens zijn indrukwekkende carrière bij elkaar fietste.

Wil je deze exclusieve schoenen in je kast?

Dan moet er snel bij zijn, want er worden wereldwijd slechts 250 paar verkocht. Het enige Belgische verkooppunt is de PELOTON-bikestore in Kampenhout.

Adviesprijs is 379 euro. Meer info op de website van Suplest.