Deel dit artikel:

Strongher outfit van Pearl Izumi

Wielerkledingset speciaal voor vrouwen.

Strongher is een initiatief van ambassadeurs van het dameswielrennen zoals Marianne Vos, Hannah Barnes, Lauren Kitchen, Manon Carpenter, Marijn de Vries, Lucinda Brand, Juliet Elliott en Rebecca Charlton, om meer aandacht te krijgen voor vrouwenfietsen.

Voor de start van het wielerseizoen introduceert Strongher de Strongher kledingset voor vrouwen, ontworpen door professioneel wielrenster Iris Slappendel. De kit is ontwikkeld voor vrouwen om zelfvertrouwen op de fiets uit te stralen. De combinatie van een unieke vormgeving en een groot comfort maakt de kit geschikt voor alle fietsactiviteiten. De opvallende kleding zal het Strongher concept een gezicht geven tijdens diverse toertochten en trainingsritten. De Strongher kleding is verkrijgbaar in de webshop van BIKEGEAR.cc en de gecertificeerde Strongher Stamp winkels.

Cool en trendy

“Ik ben sinds de start van het project betrokken bij Strongher en het is geweldig om te zien dat het aanslaat “, zegt Iris Slappendel. “Ik ondersteun het initiatief om vrouwen bij elkaar te brengen om samen van het fietsen te genieten waarbij het niveau van ondergeschikt belang is. Met de Strongher kledingkit willen we vrouwen zelfvertrouwen laten uitstralen en ze de mogelijkheid bieden om met modieuze kleding te kunnen rijden. We hebben iets ontwikkeld dat vrouwen graag willen dragen dat tegelijk cool en trendy is. Dat was altijd het uitgangspunt tijdens mijn ontwerpproces. Het ontwerp is clean en eenvoudig, waardoor het een stijlvolle kledingkit is dat vrouwen over de hele wereld zal aanspreken. We hopen dat het een kit is die vrouwen zowel zullen dragen wanneer ze op de fiets zitten als wanneer ze op het terras, na een rit, genieten van een welverdiende cappuccino!”

Pearl Izumi ondersteunt Strongher 
en produceerde samen met Strongher de nieuwe kledingset. Ton van Tuyl, brand coördinator van Pearl Izumi: “We staan als Pearl Izumi volledig achter de initiatieven die Strongher ontplooit en vinden het geweldig om te zien dat steeds meer vrouwen actief fietsen. We willen vrouwen aanmoedigen om te genieten van het fietsen en we zijn er van overtuigd dat de Strongher kit daaraan een bijdrage zal leveren temeer omdat de kleding is gemaakt van het best beschikbare materiaal wat fietsers koel, droog en comfortabel houdt tijdens inspanningen. De Strongher set heeft een geweldige pasvorm – specifiek voor dames en staat garant voor een optimaal comfort.

Strongher rijdt de Amstel Gold Race toerversie op 16 april in de Strongher kit. Dames die willen aansluiten bij dit ambassadeurspeloton kunnen zich om 7:00 melden bij de start. Zou je wel willen meerijden, maar je hebt geen kaartje weten te bemachtigen voor de Amstel Gold Race – via de BIKEGEAR.cc webshop kun je tickets winnen voor dit evenement. (RVS)