Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stromer onthult vernieuwde speedbikecollectie

Stromer heeft zijn vernieuwde collectie speed pedelecs voor volgend jaar rond. Deze bestaat uit de speciale uitvoeringen van de ST1, ST2 en ST3. Daarnaast is er een nieuwe ST3 met Pinion-versnelling en Gates Carbon Belt Drive.

Stromer onthulde zijn innovaties onlangs tijdens in-house evenementen in Basel en Genk. Aanwezigen zagen onder meer de ST1 Special Edition, het instapmodel uit de collectie. Die is uitgerust met een accu met grote capaciteit accu en verdubbelt daarmee het standaardbereik van de ST1 tot 180 kilometer. De speedbike met achterwielmotor is afgewerkt met een speciale laklaag in Deep Petrol en de Stromer Antwerp Single Bag (20 liter). De connectiviteit (Smartlock, motorinstellingen, statistieken) verloopt via Bluetooth. Het is nu ook mogelijk om via de app de simkaart gratis te activeren en op die manier van volledige connectiviteit inclusief GPS-plaatsbepaling te genieten. De fiets is verkrijgbaar vanaf oktober.

ST2 Special Edition

Ook de ST2 Special Edition is vanaf oktober verkrijgbaar in de winkels. Met de riemaandrijving, de naafschakeling en de krachtige achterwielmotor van 750 watt zorgt dit model voor een krachtige voortstuwing. De ST2 Special Edition versnelt moeiteloos naar 45 kilometer per uur en is met name geschikt voor het snelle woon-werkverkeer. Gebruikers genieten volledige connectiviteit via geïntegreerde Bluetooth en het mobiele netwerk. De connectiviteit biedt veel mogelijkheden, waaronder diefstalbescherming met GPS-plaatsbepaling, over-the-air-updates en aanpassing van individuele motorinstellingen. De ST Special Edition heeft een geveerde zadelpen van Kinekt, de verende voorvork is optioneel verkrijgbaar. De laklaag is in Ivory Cream.

Stromer ST3 met optionele Pinion, riemaandrijving en ABS

De ST3 met Pinion aandrijfoptie is geschikt voor dagelijks gebruik, het hele jaar door. De aanpasbare zitpositie en zorgt voor een comfortabele en efficiënte vorm van. Deze fiets heeft een onderhoudsvriendelijk karakter, mede dankzij Pinion en de Gates Carbon Belt Drive. De motor is met 820 watt krachtig te noemen, hij doet zijn werk in relatieve stilte. Eenmaal verbonden via het mobiele netwerk en met de gratis app biedt de connectiviteit van deze fiets toegang tot GPS-plaatsbepaling, de diefstalfunctie Smartlock, individuele sensor- en motorinstellingen en rijstatistieken. De Launch Edition is vanaf maart verkrijgbaar met allerlei opties, zoals ABS, een verende voorvork en een geveerde zadelpen of Comfort stuurpen. De kleuren en uitvoeringen in Deep Black en Cool White zijn vanaf mei verkrijgbaar.

Stromer ST3 Limited Edition

De ST3 Limited Edition is een speciale editie van het allround model ST3. Nieuw aan dit model zijn de speciale laklaag in San Marino Blue, de upgrade naar een grotere accu (voor een bereik tot 180 kilometer), een geveerde zadelpen en de Stromer Antwerp Double Bag (2 x 20 liter). De zitpositie is aanpasbaar. De ST3 Limited Edition is uitgerust met een 820 watt achterwielmotor. Ook deze fiets voorziet in de nodige connectiviteitsoplossingen. Hij is vanaf september verkrijgbaar met Kinekt zadelpen en Antwerp Double Bag en optioneel met ABS.

Stromer ST5 ABS

De ST5 ABS is het vlaggenschip van de speed pedelecreeks. Hij heeft een geïntegreerd design en exclusieve hoogwaardige componenten, zoals volledig geïntegreerde ABS, elektronische Di2-schakeling, vierzuigerremmen en Supernova-verlichting. Deze stromers heeft een achterwielmotor van 850 watt en 48 newtonmeter. De accu heeft een capaciteit van 983 wattuur. De ST5 is volledig geconnecteerd en biedt GPS-plaatsbepaling en Smartlock-functies zoals diefstalbescherming, over-the-air-updates en individuele sensor- en motorinstellingen. De ABS voorkomt het blokkeren en wegglijden van het voorwiel. De fiets is ook verkrijgbaar met verende voorvork en geveerde zadelpen.

Concept bike 2022

Volgende zomer brengt Stromer zijn Concept bike 2022. Met zijn ondersteuningstechnologie zou deze speed pedelec tot wel 260 kilometer ondersteuning kunnen bieden. Meer details maakt Stromer begin volgend jaar bekend.

Gerelateerde artikels