Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Streep door Bike Motion in 2021

Bike Motion is met een jaar uitgesteld (nieuwe data: 21 tot en met 23 oktober 2022). De beursorganisatie heeft dat besloten omdat ze ziet dat merken zich door de problemen in de toeleveringsketen niet 100 procent kunnen presenteren. Bike Motion zou in een nieuwe stijl plaatsvinden in de Utrechtse Jaarbeurs van 29 tot en met 31 oktober.

Rachel Jankowsky van Bike Motion: “We hebben met de fietsbranche de afgelopen tijd hard gewerkt aan een totaal vernieuwd concept voor de Bike Motion, om ervoor te zorgen dat we de trendsettende en gevarieerde fietsbeleving kunnen bieden die we willen zijn. Een compleet nieuw evenement, dat de sportieve fietser maximaal kan inspireren.”

Mooier spektakel

In juni heeft de organisatie haar beursplannen gedeeld met de fietsbranche en met bezoekers tijdens een online sessie. Hieraan werkten Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en Theo Bos mee. “Dat leidde tot ongelooflijk veel enthousiaste reacties. Maar ondanks bevestigingen van mooie merken en inspirerende sprekers, kunnen we dit jaar simpelweg nog niet het volledige plaatje laten zien. Daarom is besloten om de Bike Motion nieuwe stijl te verschuiven naar volgend jaar. Dan gaan we er een nog mooier spektakel van maken.”

Gerelateerde artikels