Deel dit artikel:

Strava-uitdaging: overtref Passion for Cycling-ambassadeurs op acht segmenten

Trek in uitdaging? Doe dan mee aan de Passion for Cycling Strava Challenge. Het doel is om op (één of meerdere van de) acht Strava-segmenten de beste tijd te klokken en om merkambassadeurs te kloppen. Passion for Cycling heeft een prijzenpakket van liefst 10.000 euro.

Passion for Cycling is de naam waaronder distributeur Wolvenberg richting het grote publiek naar buiten treedt. Ze vertegenwoordigt merken als Castelli, Sportful en HJC en heeft ook een eigen Strava-club onder de naam Passion for Cycling. Wil je deelnemen aan de challenge, dan is het dus in de eerste plaats zaak dat je lid van de Strava-club wordt.

Alle leden van de club kunnen één of meerdere pogingen wagen op de verschillende segmenten die Passion for Cycling heeft geselecteerd. De keuze is gevallen op twee segmenten voor vrouwen (Paterberg en Wolvenberg), twee segmenten voor mannen (Oude Kwaremont en Muur van Geraardsbergen) en twee gravelsegmenten (eentje op het parcours Smugglers’ Path en eentje op De Teut in Zonhoven). In juni maakt Passion for Cycling nog eens twee segmenten bekend, deze zullen in Nederland te vinden zijn.

Als je de snelste tijd neerzet op een segment, dan is er meer te verdienen dan alleen de eer. Het lid van de Strava-club dat de snelste tijd in de Challenge-periode (tot zondag 4 september) registreert, wint 250 euro aan shopbudget op Passion for Cycling. Verbreekt de rapste van het stel ook de richttijd van de ambassadeur, dan wordt dat bedrag verdubbeld naar 500 euro. Wie de ambassadeurs zijn en wat hun tijden op de segmenten zijn, is te zien op de website van Passion for Cycling.