Deel dit artikel:

Stickers om je fiets te restylen

Bookman biedt een luipaardmotief voor op je frame.

Gaat je fiets al een tijdje mee maar heb je niet geld genoeg voor een nieuwe? Of ben je misschien toe aan een visuele opkikker? Kijk dan eens naar deze plakkers in luipaardpatroon. Ze zijn gemaakt van 3M Scotchlite Graphic Film en hebben een reflectieve werking. Je plakt ze op je frame en dat krijgt meteen een nieuwe uitstraling.

Het Zweedse accessoiremerk Bookman belooft niet dat je er sneller door zult gaan, maar volgens hen maak je er wél indruk mee in de concrete jungle van het stadsleven. En waarom dan ook niet in op een toertocht, of op je woon-werk-traject?

De Leopard Print Stickers zijn in drie kleuren beschikbaar: zwart, wit of geel. Ze zijn te bestellen via bookman.se voor 7 euro per set.

We geven je alvast een tip mee voordat je gaat plakken: zorg dat je frame helemaal vetvrij is. We plakten de stickers zelf al op onze mountainbike, maar waren even vergeten dat die was behandeld met een beschermende anti-mud coating. De stickers hechten daar natuurlijk net iets minder op dan je zou willen. Al zitten ze er voorlopig nog wel op. (RVS)