Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Start in de laatste Coppa Grinta!-tochten en maak kans op een racefiets van Cannondale

Met de Coppa Grinta! hebben we veertien van de mooiste tochten in het land samengebundeld. Wie nog wil deelnemen moet er snel bij zijn. De vijf slotevenementen komen er namelijk spoedig aan. Bij deelname aan deze tochten maak je kans op onder meer een racefiets van Cannondale.

Met opname in de serie Coppa Grinta! krijgt de desbetreffende toertocht een extra kwaliteitskeurmerk op zich geplakt. Deze evenementen staan voor kwaliteit en fietsbeleving, van start tot finish.

De Coppa Grinta! 2018 werd eind februari in gang geschoten met Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo. Vervolgens kwamen er nog heel wat fraaie en goed bezette evenementen voorbij. Nu blijven er nog vijf tochten over: West-Vlaanderens Mooiste (Roeselare, 23-26 augustus), Oost-Vlaanderens Mooiste (Zottegem, 1-2 september), Transplantoux Classic (Hasselt, 1 september), Vlierbeekriders Cycling Tour (Kessel-Lo, 8 september) en Vlaanderens Mooiste (Gent, 9 september).

Mooie prijzen
De Coppa Grinta! betekent niet alleen dat je heel mooie tochten krijgt aangeboden, maar ook dat je mooie prijzen kunt winnen. Bij inschrijving ontvang je een kaartje met daarop een unieke code. Deze code kun je invullen op www.coppagrinta.be (scroll naar onderen), waarna je meedingt naar een geschenk.

Wat kan je winnen?

  • Wie 3 tochten fietst, maakt kans op een jaar lang sportvoeding van Sportfoods.be
  • Wie 4 tochten fietst, maakt kans op een jaar lang Kwaremontbier
  • Wie 5 tochten fietst, ontvangt een gratis paar Grinta!-fietssokken van Ekoï**
  • Wie meer dan 5 tochten fietst, maakt kans op een Cannondale Synapse Carbon Disc Ultegra ter waarde van 2.999 euro

* Het codekaartje is/ wordt niet verspreid op de Grinta! Challenge, de Elfstedenronde Cyclo en Vlaanderens Mooiste. Op de overige 11 tochten wel.
**Zolang de voorraad strekt

Wil je ook nog steeds kans maken op deze prijzen? Kom dan naar de laatste vijf Coppa Grinta!-events. Met uitzondering van Vlaanderens Mooiste stellen de organisaties steeds een codekaart beschikbaar.

Dat de hoofdprijs, een Cannondale Synapse Carbon Disc, een heel mooie prijs is, weet ook Grinta!-hoofredacteur Bart De Schampheleire. Hij testte de racefiets met schijfremmen eerder dit jaar en deelde zijn bevindingen in een video.

Gerelateerde artikels