Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sportfiets vervoeren nog makkelijker met SeaSucker HUSKE

Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van een SeaSucker fietsendrager, dan is het lezen van dit artikel ongetwijfeld de moeite waard. Je sportfiets transporten is immers makkelijker dan ooit tevoren met de gloednieuwe SeaSucker HUSKE. Waar je voorheen voor elke fiets met een andere aansluiting de adapter moest wisselen, is dat nu verleden tijd.

Dat de SeaSucker producten een uitkomst zijn voor wielerliefhebbers die hun sportfiets graag met de auto vervoeren, is al langer bekend. Dankzij SeaSucker heb je namelijk geen trekhaak of dakdrager nog om je fiets te vervoeren. Bovendien zal ruimtegebrek in de auto geen probleem zijn. Of je nu een mountainbike, een racefiets met of zonder schijfremmen of een trekfiets hebt, de mogelijkheden van de SeaSucker producten zijn eindeloos.

Met de SeaSucker Talon, SeaSucker Mini Bomber en de SeaSucker Bomber kan je respectievelijk één, twee of drie fietsen meenemen. Voorheen had elke fietsaansluiting zijn eigen adapter en connectie. Wanneer je een mountainbike in plaats van een racefiets met QR-aansluiting wilde vervoeren, moest je van adapter wisselen. Met de komst van de SeaSucker HUSKE is dat echter van de baan.

Snellere installatie
De SeaSucker HUSKE Basis is voor veel wielerliefhebbers een uitkomst. Met name voor de fietser die de racefiets graag eens inwisselt voor een mountainbike of andersom. Bij de aanschaf van een SeaSucker HUSKE Basis moet je dan enkel de HUSKE Quick Release plugs verruilen voor de HUSKE 15mm plugs. Losschroeven en wisselen van adapter is dus niet langer nodig.

Verder heeft SeaSucker ook 12mm plugs en 15mm boost plugs. Zo zijn bijvoorbeeld ook fietsen met schijfremmen geen probleem voor de diverse SeaSucker fietsendragers. Kortom, als je met de auto een sportfiets wil vervoeren, dan zijn de producten van SeaSucker een uitstekende oplossing. De producten van SeaSucker zijn immers eenvoudig en nu nog sneller te monteren.

Bekijk het volledige assortiment van SeaSucker op de webshop.

Opgelet!

  • Wanneer je de SeaSucker producten op de auto gebruikt, adviseren wij een maximale rijsnelheid van 130 km/u.
  • De Seasucker producten zijn enkel geschikt voor fietsen tot 20 kg.

Gerelateerde artikels