Deel dit artikel:

Spinshield Air: de nieuwe performance bril van Rudy Project

De Spinshield Air is een van de nieuwste performance brillen van Rudy Project. Desgewenst kun je kiezen voor lenzen op sterkte.

Bij de Spinshield Air is gekozen voor een half montuur. Dat drukt het gewicht en zorgt voor goed zicht, ook als je diep in de beugels zit. Rudy Project heeft een cilindervormige, breed bedekkende lens gemonteerd voor helder zicht en goede bescherming van de ogen. Dat alles maakt de bril geschikt voor zowel sportactiviteiten als vrijetijdsdoeleinden.

Rudy Project heeft bij de poten de zogeheten Pro Fit-geometrie toegepast. Die moet zorgen voor een stabiele en comfortabele pasvorm onder alle omstandigheden. Datzelfde geldt voor de rubberen eindstukken en neuspads. Er zijn twee verschillende soorten neuspads verkrijgbaar: de Standard en Asian. Je kiest de versie die het beste bij je gezicht aansluit.

Fietsers die in het dagelijks leven een bril of lenzen dragen en ook onderweg met lenzen op sterkte willen rijden, zitten goed bij de Spinshield Air. Het model is compatibel met RX-oplossingen; aan de binnenzijde valt een insert te monteren. Die is speciaal ontworpen voor cilindrische lenzen.