Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Speed On Wheels: de nieuwe kledinglijn van Niki Terpstra

Niki Terpstra begint een eigen kledingmerk voor fanatieke wielrenners en mountainbikers. Dat doet de Nederlander in samenwerking met FUTURUM. Het merk gaat door het leven als Speed On Wheels. Deze naam gebruikt Terpstra al langer als hashtag op social media.

De kledinglijn bestaat uit comfortabele, sportieve casual kleding, zoals hoodies, sweaters, joggingbroeken, T-shirts en petten voor na het sporten. Ze zijn bedoeld om te dragen op de terugweg in de auto na een mooie toertocht. Of op de bank, kijkend naar wielrennen op televisie. “Maar ook voor de momenten dat je als wielrenner op een matje aan je core-stability werkt, heb je behoefte aan comfortabele kleding die past bij jouw passie. Daar zorgt Speed On Wheels voor”, aldus Terpstra.

Snelheid

“Wie mij een beetje kent, weet dat ik een passie heb voor sport en snelheid. Een liefde ook voor snelle dingen. Ik ben ook, natuurlijk, gek op snelle fietsen. Of het nu op de kasseien, het asfalt, de baan of in het veld is, ik probeer altijd snel te gaan. Het moet een kick geven, adrenaline. Ik houd niet van saai.”

Oog voor details

Het partnership tussen FUTURUM en Niki Terpstra was een logische stap. Terpstra: “Mijn eigen ervaring met FuturumShop was al goed. Als ik wat bestelde, was het er altijd snel. De service is goed. Ik merkte dat de eigen FUTURUM-kleding écht goed was. Zo ben ik in contact gekomen met de productontwikkelaars en kwam het tot een samenwerking.”

Alle producten in het Speed On Wheels-gamma worden met de hand gemaakt in Portugal. Zo kan Speed On Wheels hoge kwaliteit garanderen. “Niki stelt, net als wij, écht hoge eisen aan de kleding en dat maakt de samenwerking enorm sterk. Vele prototypes zijn de revue gepasseerd. Zo hebben we de pasvorm en materialen goed kunnen testen. Niki focuste extra op de details. Hij verbindt zijn naam alleen aan producten die echt van topkwaliteit zijn”, aldus Roland ten Brinke, productontwikkelaar bij FUTURUM.

  • Ga voor meer informatie naar de website

Gerelateerde artikels