Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Speciale Trek Émonda voor Contador

Gepersonaliseerde Project One bike zet zeges in grote Rondes in de verf.

Alberto Contador is een van de weinige renners die elk van de drie grote Rondes (Frankrijk, Italië en Spanje) allemaal minstens één keer wist te winnen, en daar hebben ze bij zijn nieuwe ploeg Trek-Segafredo groot respect voor. In de Vuelta a Andalucia, de eerste koers voor Contador voor zijn nieuwe team, ging de Spanjaard daarom van start op een speciaal geverfde Project One Émonda.

Voor Contador moest de overheersende kleur van zijn fiets wit zijn, op die basis komen de kleuren van de verschillende leiderstruien mooi uit. De Trek designers kozen voor afbeeldingen van de Eiffeltoren, het Piazza del Duomo (Milaan) en het Plaza de les Cibeles (Madrid) en voegden daar ook nog het schild van Contador’s thuisstad Pinto aan toe. Het overkoepelende motto is hetgeen waar Contador immer zijn vechtlust aan ontleent als hij voor grote uitdagingen staat: ‘querer es podor’. Willen is kunnen.

De custom-paint Trek Grand Tour Celebración Émonda is ook te koop voor consumenten. Elk exemplaar wordt met de hand beschilderd in Trek’s hoofdkwartier in Wisconsin.

 

Gerelateerde artikels